Pechhulp Korteland Auto's Rijswijk

Pechhulp

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Korteland Auto's ook een eigen pechservice aanbieden. Als u panne heeft, belt u het speciale telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. 

Kosten van onze pechservice

Koopt u een auto via Korteland Auto's? Dan krijgt u onze pechservice er gratis voor een jaar bij!
Wilt u de pechhulp na een jaar verlengen? Dan kost u dit € 49,95 per jaar, onder de voorwaarde dat u dit combineert met het jaarlijkse onderhoud van uw voertuig via Korteland Auto's. 

 Als u onze pechservice wilt gebruiken, neem dan contact op met ons of verstuur een aanvraag door uw gegevens via het onderstaande contactformulier in te sturen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Samenwerking met AA-Team

Voor onze pechservice werken we samen met AA-Team. Dit is een betrouwbare partij, gespecialiseerd in het verzorgen van pechhulp op locatie. Zo weet u zeker dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt op het moment dat u met pech langs de weg staat.

Wilt u ook gebruikmaken van onze pechservice? Of wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we u een passende oplossing kunnen bieden.