Detailing bij Korteland Auto's in Rijswijk

Detailing

Wij bieden bij Korteland auto’s cardetailing aan. Bij cardetailing wordt gelet op de details van uw auto, zowel in het interieur als exterieur. 

Bij een wasstraat of zelf wasbeurt worden veel dingen overgeslagen. Daarnaast: bij verkeerd wassen worden er juist veel beschadigingen aan de lak aangebracht. Maar ook de alledaagse omgevingsinvloeden vervuilen zowel het in- als exterieur van de auto. 
Er zijn vele imperfecties die toe kunnen treden op en in uw auto zoals: krassen, swirls, hologrammen, vlekken en uitdroging. Met het detailen van de auto pakt u de problemen bij de bron aan en komt hij er weer uit te zien zoals op de dag dat u de showroom uit reed.

U kunt kiezen voor een waxlaag ter bescherming van uw auto, maar ook bieden wij een glascoating aan van het merk Servfaces. 
Glasscoating is gemaakt om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf zoals pekel, zout, UV, vuil en ga zo maar door. Het verschil tussen wax en glasscoating is dat glasscoating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft, dit kan tot wel 3 jaar zijn. Nog een bijkomend voordeel van een glas-coating is de glansgraad. De uitstraling van de lak of het behandelde oppervlak (kunststof, velgen, etc) veranderd. De glansgraad van een glas-coating ligt hoger dan die van de originele lak. Bovendien verandert bijvoorbeeld de uitstraling van een metallic lak, metallic deeltjes in de lak zullen beter naar boven komen. Bij een donkere kleur wordt de kleur dieper, zo wordt bijvoorbeeld een unikleur zwarte auto echt diep zwart. De glansgraad blijft gedurende de gehele periode dat de glas-coating op de lak zit hetzelfde.

Geïnteresseerd geraakt? U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor detailing. Verstuur uw gegevens via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of breng eens een bezoek aan ons bedrijf om op uw gemak e.e.a. met ons door te nemen.