Over ons - Korteland Auto's

Korteland Garage is een bedrijf dat al sinds 1937 in Rijswijk is gevestigd als een betrouwbaar adres voor het leveren van jonge, gebruikte auto’s aan particuliere en zakelijke relaties. En wat zich dus al bijna 80 jaar een toonaangevend autobedrijf mag noemen.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • In en –verkoop auto’s
  • Onderhoud en reparatie van alle merken
  • Schadeherstel
  • Inbouwen van accessoires als navigatiesystemen, telefoons, alarminstallaties, carkits en meer
  • Ruit reparatie en vervanging
  • Airco onderhoud en reparatie
  • Trekhaakmontage

Wij vinden het belangrijk dat onze vakbekwame monteurs regelmatig bijscholingscursussen volgen zodat zij op de hoogte blijven van de hedendaagse techniek, waardoor wij de kwaliteit kunnen blijven leveren die wij gewend zijn en die u van ons mag verwachten.

Graag adviseren wij u bij de aanschaf van een andere auto en nodigen u uit om eens langs te komen in onze showroom aan de Geestbrugweg 19 met onze gevarieerde voorraad occasions in topconditie!

Historie van Korteland Auto's

Over Korteland

n 1937 opgericht door Dick Korteland als “Garage Leeuwendaal” – naar de gelijknamige wijk – kreeg het bedrijf al snel de naam “Garage Dick Korteland”. In de jaren hierna groeide Korteland gestaag, werd een begrip in de branche en draagt tot op de dag van vandaag betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel.


Continuering

In 1999 nam Willem Bok het bedrijf over van Dick Korteland jr. en noemde het, kernachtig, “Korteland Auto’s”, met een duidelijke link naar het verleden. Met twintig jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en autovakman was Willem Bok de ideale kandidaat om de betrouwbare naam van het bedrijf voort te zetten.

Weer een echt familiebedrijf

Met de komst van zijn zoon Jesse is het bedrijf sinds een aantal jaren weer een echt familiebedrijf. Als kind hielp Jesse zijn vader al in het bedrijf en na zijn studie autotechniek en –management is hij gaan werken in het bedrijf van zijn vader. Inmiddels heeft Jesse de werkplaats onder zijn hoede en richt Willem zich op de verkoop van auto’s.